رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد گفت: با انجام اقدامات جهادی مسئله مدیریت زمان و بهبود عملکرد مدیران محقق خواهد شد.

به گزارش یزدفرداسید ناصر حیدری گفت: عوامل متعددی از تهاجم فرهنگی اجتماعی اقتصادی دشمنان تا کوتاهی مسئولین باعث شده است تا کیفیت و کمیت زندگی مردم در این زمان آسیب جدی ببیند و از همین رو شاهد کوتاه شدن عمر و کاهش کیفیت زندگی مردم هستیم.

وی گفت: از سوی دیگر افزایش سرانه فرهنگی، ایجاد مراکز مختلف فرهنگی، تفریحی رفاهی، ورزشی و... و همچنین بازپیرایی و بهسازی بوستان ها، معابر و... میتواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد گفت: همچنین دسترسی سریع و آسان، کاهش ترافیک، کاهش زمان انتظار شهروندان پشت چراغ قرمز و درب‌های بسته ادارات از وظایف مدیران شهری است و این اقدامات به افزایش بهره وری عمر و استفاده بهینه از این فرصت اندکی که در اختیار ماست کمک خواهد کرد.

حیدری افزود: نکته دیگر اینکه برای جبران گذشته، انجام اقدامات جهادی لازم است و اقدام جهادی و شبانه روزی مدیران و مسوولین مؤلفه مهمی در مدیریت زمان است و به جرأت می‌توان گفت بسیاری از ما امکان بهبود عملکرد روزانه خود تا چندین برابر را داریم.

وی گفت: به عنوان مثال چنانچه عملکرد روزانه ما دو برابر افزایش یابد، نتیجه‌ای که می‌توانست در طول ۱۲۰ سال به دست آید در ۶۰ سال حاصل خواهد شد و این نکته‌ای است که باید مورد توجه مدیران شهری قرار گیرد.


  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا